Manuel i Rosana Collado i Vicenç Moreto són PHC (Progressive Hair Concept). Un concepte de formació diferent, “aliment per perruquers” que creix al mateix temps que retroalimenta amb la participació i feedback dels professionals que acudim a les seves cites. Els seus artífexs, tres figures irrepetibles, han ofert la seva masterclass a Barcelona el dia 3 de novembre, després de Madrid i Bilbao. PHC dinamita els estàndards formatius coneguts fins al moment i uneix al voltant de barbers i perruquers 3 poderoses i perfectes personalitats amb un únic i sòlid objectiu, fer del futur una mica millor.

Espai Llavina no s’ha volgut perdre aquest espectacle perquè dins la nostra filosofia de funcionament entra la formació contínua en noves tendències i tècniques. PHC pretén una acostament entre les dues tendències en principi separades, perruqueria i barberia, tal com anem fent des de fa temps al nostre saló. I no només això. Compartim amb PHC la visió d’oferir experiències globals a Espai LLavina més enllà del que oferia una sessió de perruqueria i estètica.